Keypstreytir/Købsbetingelser

1. GENEREL INFORMATION

Spor ívf.
Berjabrekka 61
100 Tórshavn

V-tal: 635952
Telefon: +298 276816
Email: spor@spor.fo

2. BETALING

Spor tager imod disse betalingskort: Visakort og Mastercard.
Beløbet trækkes af din konto, når du får adgang til det digitale indhold. 
Alle priser er i DKK inkl. MVG.

3. VARER

Hos julius.fo kan du købe adgang til optagelserne af skuespillet “Julius í Likkudali” samt merchandise fra skuespillet.

4. LEVERING / AFHENTNING

Når du køber adgang til optagelsen vil du med det samme modtage en email som giver digital adgang til optagelsen. 

Ved køb at fysiske varer leverer julius.fo ordrer via POSTA. Forventet leveringstid er 5-10 dage. Varer kan efter aftale afhentes på et angivet sted.

5. FORTRYDELSESRET

Som forbruger har du normalt 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten gælder dog ikke på samme måde ved levering af digitalt indhold, som denne online adgang består af. Når du bestiller adgang til optagelserne, giver du samtykke til frasigelse af retten til at fortryde købet efter købsprocessen.

Vi giver 14 dages fuld returret hvis du fortryder et køb af fysiske varer via vores hjemmeside, betinget af at varen ikke er åbnet, og at den ikke har været håndteret i strid med vejledningen i de 14 dage fra og med den dag du har modtaget varen.

Julius.fo betaler ikke for tilbagesendelse af varer i forbindelse med fortrydelsesretten. 

Fortrydelsen skal oplyses til os senest 14 dager efter købet og varen skal sendes retur senest 14 dager efter at du har meddelt din fortrydelse. 
Oplysninger om fortrydelse skal sendes til spor@spor.fo og det skal fremgå tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du ønsker at sende varen retur.

6. Garanti

Alle fysiske produkter købt hos julius.fo omfattes af en toårig garanti fra købsdatoen. Garantien dækker fabrikationsfejl og mangler ved produktet på købstidspunktet. Kontakt os på spor@spor.fo, hvis du oplever problemer med et produkt omfattet af garantien. 

7. RETTIGHEDER

Ved køb opnås alene en brugsret til pågældende online optagelse. Brugsretten er personlig. Optagelsen må kun anvendes til eget brug. Det købte skal behandles fortroligt og må ikke udleveres eller videregives til tredjemand. 

Spor har ikke ret til at fjerne indhold i optagelsen, som kunden har købt, dog forebeholdes retten til at lave forbedringer, tilføjelser og foretage rettelser i alt digitalt indhold.

8. REFUSION

Hvis du fortryder dit køb af fysiske varer, får du det beløb, som du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Spor ívf.
Berjabrekka 61
100 Tórshavn

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

– Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
– Varer, der forringes eller forældes hurtigt.
– Digitale varer. Se punkt 5 om fortrydelsesret.

9. PERSONDATAPOLITIK

Når du opretter dig som bruger, har vi brug for følgende oplysninger:

Registrering af disse oplysninger anvendes udelukkende til at levere dine bestillinger samt håndtering af din bruger
Din oplysninger bliver opbevaret så længe, du har en bruger hos julius.fo
Betalingskortoplysninger opbevares krypteret ved PCI DSS compliance standard. Julius.fo har ikke direkte adgang til disse, da de opbevares sikkert af vores betalingspartnere.
Alle oplysninger opbevares udelukkende for at give dig den bedste service, og vil aldrig blive solgt eller videregivet til tredjemand.

10. KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til spor@spor.fo. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.